Anthony - drummer

De jongste telg van de band, maar ook de oprichter! Na het stoppen van zijn oude band besloot hij om niet stil te blijven zitten en ging op zoek naar bandleden om Uncle Fester op te starten. (Dit begon in 2020) Er is in de tussentijd veel veranderd en de club staat nu als een huis. Anthony houdt van covers net even anders te spelen dan het origineel en wil zijn passie voor muziek overbrengen op het publiek. Anthony drumt met zijn hart ♥️ en dat hoor je!

Martijn - Bassist

De man met de dikke snaren, ook wel Mr. Satisfyer genoemd 😉. Deze bassist heeft ook zijn strepen verdiend door zijn jarenlange ervaring en daar zijn we binnen Uncle Fester heel blij mee. Hij speelt met vuur en vlam de setlist en samen met de drummer zorgt hij voor een basis van beton! Zijn energie is heerlijk om te zien, horen en te voelen!

Angelique - zangeres

Eén van de twee zangeressen van Uncle Fester! Het podium is haar plek en dat is te zien! Zingen, dansen, performen, laat dat maar aan Angelique over. Van mooie ballads tot lekker rocken, dansje erbij en gaan! Entertainen staat voorop en dat zie je!

Deborah - zangeres

Zorgt voor de andere helft van het zanggeluid in Uncle Fester. Ook zij is geen onbekende op het podium. Al vanaf haar 4e levensjaar is dit haar terrein en maakt van ieder optreden een waar feest! Samen met onze Angelique zorgt ook zij voor een zanggeluid waar je U tegen zegt! Haar jarenlange ervaring brengt ze met gemak over op het publiek en geniet ook zeker als mensen lekker meedoen! Zingen is haar lust en haar leven en dat hoor je ♥️

Etienne - gitarist

Eén van onze twee gitaarvirtuozen. Hij zorgt samen met onze andere gitarist voor de puntjes op de welbefaamde “i”. Tjen is geen onbekende in de band scene en met zijn jarenlange ervaring zorgt hij ervoor dat ieder optreden weer staat als een huis. Een “Festersausje” gieten op cover songs is echt zijn ding en dat zie en hoor je terug op het podium, want genieten doet ie!

Patrick - gitarist

‘Patje’ is de andere helft van de heren gitaar! Voor sommigen misschien geen onbekende, want ook hij komt uit de welbekende band scene. Deze man kan met zijn jarenlange ervaring Uncle Fester naar een hoger niveau brengen. Geef hem een solo en hij zet de tent op zijn kop! Deze echte Limburger weet wat feesten is.